یکی از سوالات متقاضیان مهاجرت خوداشتغالی فدرال در مورد میزان سرمایه مورد نیاز ایشان برای مهاجرت به کانادا میباشد.
این سوال را باید از دو جهت متفاوت بررسی کرد: سرمایه مورد نیاز برای کار در کشور کانادا و پول مورد نیاز برای زندگی در کشور کانادا . در نظر گرفتن هر دو مسأله برای مهاجرت در گروه خود اشتغال اهمیت بسزایی دارد.
نکته اول – سرمایه برای کار در کشور کانادا
کسانی که برای مهاجرت خوداشتغالی که به طور کلی یک روش مهاجرت تجاری در کانادا است اقدام می کنند به دولت کانادا اعلام می کنند که پس از ورود به کانادا کار خوداشتغالی خود را ادامه میدهند و از این راه کمک شایانی به اقتصاد کشور کانادا خواهند کرد. بدیهی است که این مسأله نیاز به سرمایه گذاری دارد.
به طور کلی از نظر اداره مهاجرت کانادا به سه گروه خوداشتغال می گویند:
1.هنرمندان و دست اندرکاران امور هنری
2.ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی
3.کشاورزان و دست اندرکاران امور کشاورزی و دامی
بیشتر بدانید:مهاجرت به کشور کانادا در سال ۲۰۱۹ میلادی
بیشتر بدانید:
بسته به آنکه در کدام گروه باشید و چه نوع فعالیتی را در کانادا انتخاب کنید سرمایه مورد نیاز شما متفاوت میباشد. برای مثال اگر فردی به عنوان ویراستار کتاب اقدام می کند، عملا به سرمایه زیادی نیاز ندارد. برای ویرایش کتاب به طور معمول دسترسی به یک کامپیوتر کافی میباشد که آن هم هزینه خاصی ندارد.اگر متقاضی، عکاس باشد، آن وقت به اندازه خرید وسایل عکاسی و تبلیغات و غیره نیاز به سرمایه دارد. اگر این فرد قصد افتتاح یا خرید آتلیه عکاسی در کانادا داشته باشد باید نشان دهد که سرمایه لازم برای این کار را در کانادا دارد. بخصوص اگر نشان دهد که می تواند وسایل خود را به کانادا بیاورد سرمایه کمتری نیاز دارد.
در مورد ورزشکاران هم به همین صورت است. اگر فردی به عنوان مربی ورزشی، داور یا ورزشکار حرفه ای وارد کشور کانادا می شود، سرمایه زیادی نیاز ندارد. اما اگر همین فرد به عنوان تأسیس باشگاه ورزشی به کشور کانادا مهاجرت کند لازم است نشان دهد که سرمایه لازم برای انجام چنین کاری را دارد.
بحث کشاورزان کمی پیچیده تر است. به طور معمول خرید زمین کشاورزی یا محلی برای دامداری هزینه بسیار سنگینی می برد و فرد باید ثابت کند که می تواند در کشور کانادا مزرعه یا دامداری بخرد. معمولا کسانی در گروه کشاورزی می توانند اقدام کنند که بسیار ثروتمند باشند.
در ضمن هنگام مهاجرت به کانادا روی گرفتن وام حساب نکنید.
نکته 1: تجربه ثابت کرده است که هر چه میزان سرمایه متقاضی بیشتر باشد شانس وی در رفتن به کانادا بیشتر میباشد. هر چه باشد این روش مهاجرت به کانادا یک روش مهاجرت تجاری است. با این حال باید در نظر داشت که سرمایه یکی از عوامل شکست یا موفقیت در این روش مهاجرت به کانادا است و شاید مهم ترین عامل سابقه کار خوداشتغالی و درآمد آن باشد نه سرمایه.
بیشتر بدانید:آیا کانادا کشوری امن برای سرمایه گذاری است؟
نکته 2: ممکن است متقاضی دارایی زیادی داشته باشد ولی دارایی وی قابل انتقال به کشورکانادا نباشد. در این صورت افسر مهاجرت کانادا ادعای متقاضی را رد میکند. مثلا فرض کنید که متقاضی صاحب سه دنگ آپارتمان است و سه دنگ دیگر آن متعلق به برادر وی است. در آن صورت خیلی اوقات افسر مهاجرت کانادا فرض را بر این می گیرد که امکان تبدیل این آپارتمان به پول و انتقال آن به کشور کانادا وجود ندارد، مگر آنکه به وسیله مدارکی به وی ثابت گردد که مشکلی در راه فروش آپارتمان نیست.
نکته دوم – موجودی مورد نیاز برای زندگی در کشورکانادا
طبق قانون مهاجرت کانادا ، هر فردی که به کشور کانادا مهاجرت می کند باید نشان دهد که می خواهد و می تواند که روی پای خودش بایستد و برای امور زندگی خود نیازی به گرفتن کمک از دولت و سایر سازمان ها ندارد. برای اثبات این موضوع متقاضی باید نشان دهد که در حساب بانکی خود حدقل به اندازه شش ماه زندگی در کشور کانادا دارای موجودی است. مبلغ دقیق .در روش مهاجرت خوداشتغالی مشخصا به وجود این موجودی در حساب بانکی اشاره نشده است ولی نداشتن این مبلغ ممکن است پرونده را به خطر بیاندازد بخصوص اگر متقاضی اموال دیگری ندارد.
نتیجه گیری
برای مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی لازم است نشان دهید که موجودی حساب بانکی و سایر اموال شما از حداقل مجموع سرمایه لازم برای فعالیت خوداشتغالی شما در کشور کانادا و همین طور موجودی لازم برای شش ماه اول زندگی در کانادا بیشتر می باشد.