• ۰۳۱۳۶۴۱۱۳۶۰
  • 09138158964
  • صبح ۸:۳۰ تا عصر ۱۸:۰۰

مدارک سفارت برزیل

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

 الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر

  • در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی است.
  • در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

 ب) سپرده­ های بانکی

  • ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول است.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه­ دار

  • در صورت نیاز، حضور مسافرین در سفارت برزیل الزامی است
  • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود