• ۰۳۱۳۶۴۱۱۳۶۰,۰۳۱۳۶۴۱۱۳۶۲
  • ۰۹۱۳۸۱۵۸۹۶۴
  • صبح ۸:۳۰ تا عصر ۱۸:۰۰

مدارک سفارت اسپانیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارد

1) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی  به همراه کپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحات سفید

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2) 6 قطعه عکس 3.5x  4.5 رنگی،  تمام رخ با زمینه سفید، کامل از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، حداکثر برای 3 ماه اخیر عکس با گذرنامه و ویزا های قبلی به یک شکل نباشد و متفاوت باشد

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه  گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حداکثر 10 روز قبل از تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز برگه های پرینت حساب باید A4 باشد

الف) حسابهای جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان لاتین و گواهی تمکن با مانده یکسان

  • در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی است.
  • در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) گواهی تمکن به لاتین در سپرده های بانکی+ گردش 6 ماهه سود از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضا

  • ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر حدودا 500/000/000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه  سند مالکیت.

6) اصل  و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

  • برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه یا دانشگاه مربوطه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­ دار.

  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است (به جزو افراد زیر 12 سال جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری BLS الزامی نمی باشد)
  • مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

آژانس آوازه اصفهان گشت جهت رفاه حال مسافران اصفهانی خدمات زیر را ارائه می کند:

  • انگشت نگاری در اصفهان
  • ترجمه فوری مدارک به زبان اسپانیایی در طی 1 تا 3 روز کاری بسته به مدارک ارائه شده توسط مسافر
  • دریافت وقت سفارت vip اسپانیا بصورت گروهی توسط آژانس آوازه

جهت هماهنگی با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:

03136411360

03136411361

03136411362

آدرس: اصفهان-چهارراه آپادانا-خیابان سجاد- جنب بانک تجارت- آژانس آوازه اصفهان گشت

عضویت در خبرنامه