• ۰۳۱۳۶۴۱۱۳۶۰
  • 09138158964
  • صبح ۸:۳۰ تا عصر ۱۸:۰۰

سفارت سوئیس

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور سوئیس را دارند می توانند از خدمات ویزای سوئیس در شرکت ایران-آنکارا استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.برخی نکات مهم در این راستا عبارتند از:

 تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت آوازه می باشد.

 حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور سوئیس بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.

 وتمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود.

 همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.

پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.

 در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

مدارک سفارت سوئیس

ترجمه ها بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده­ های بانکی.      

  • ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین‌­الملل قابل قبول است.
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

  • برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم ­های خانه ­دار

  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد. 
  • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.