• ۰۳۱۳۶۴۱۱۳۶۰
  • 09138158964
  • صبح ۸:۳۰ تا عصر ۱۸:۰۰

سفارت ایتالیا

متقاضیانی که قصد سفر به کشورهای حوزه ی شنگن را داشته و تمایل دارند ورود آنها از کشور ایتالیا باشد می توانند از خدمات ویزای تضمینی ایتالیا استفاده کنند. شایان ذکر است متقاضیان ویزای ایتالیا می بایست دارای مدارک شغلی کامل، سند مالکیت و موجودی حساب مکفی جهت تامین هزینه های سفر خود باشند. برخی نکات مهم در این راستا عبارتند از:

 

 ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

 پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.

 وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.

 تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت آوازه می باشد.

 پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.

 در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۶میلیون ریال کسر و مابقی مسترد می گردد.

 پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

مدارک سفارت ایتالیا

ترجمه ها بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد)

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده­ های بانکی.      

  • ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول است.
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

  • برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­‌دار.

  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • در صورتی که فرزندان هر کدام بطور جداگانه با پدر یا مادر سفر می کنند اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب) به صورت محضری و ترجمه شده همراه با مهر وزارت امور خارجه الزامی است.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد.
  • کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه  A4 دارند.