مهاجرت به کانادا هزینه زیادی دارد. علاوه بر هزینه استخدام وکیل یا مشاور مهاجرت کانادا ، یک سری هزینه های دیگر به فرد متقاضی تحمیل میگردد.
از جمله این هزینه ها هزینه تهیه و ترجمه مدارک، هزینه تهیه طرح توجیهی یا تجاری، هزینه انجام آزمایشات پزشکی، هزینه مسافرت به محل دفتر ویزا کانادا برای مصاحبه ، هزینه لندینگ و هزینه پروسسینگ Processing Fee میباشد.
به طور کلی اداره مهاجرت کانادا برای بررسی تقاضای مهاجرت به کانادا یک سری مبالغ را از افراد میگیرد. این مبالغ پروسسینگ فی Processing Fee نام دارد که می توان به هزینه بررسی پرونده ترجمه کرد. معمولا مبلغ پروسسینگ فی را همراه با مدارک اولیه که برای اداره مهاجرت کانادا ارسال می کنید پرداخت کنید. این مبلغ بسته به تعداد متقاضیان (تعداد افراد خانواده متقاضی) و همین طور روش مهاجرت کانادا فرق دارد. برای بیشتر روش های مهاجرت کانادا ، متقاضی اصلی 550 دلار کانادا ، همسر وی 550 دلار کانادا و فرزندان هر یک 150 دلار پرداخت می کنند.
در روش مهاجرت خوداشتغالی کانادا متقاضی اصلی باید 1050 دلار پروسسینگ فی پرداخت نماید. در روش های مهاجرتی کانادا نظیر ویزای راه اندازی، مهاجرت سرمایه گذاران ثروتمند و مهاجرت تجاری و کارآفرینی کبک نیز هزینه ها مشابه مهاجرت خوداشتغالی میباشد.
بیشتر بدانید:تغییرات در قانونی شهروندی کشور کانادا در سال ۲۰۱۷ میلادی
بیشتر بدانید:
در روش های مهاجرت استانی کانادا علاوه بر پروسسینگ فی دولت فدرال کانادا ممکن است نیاز باشد که به اداره مهاجرت استان نیز مبالغی جهت بررسی پرونده پرداخت کرد. این مبالغ در استان های مختلف متفاوت میباشد و ممکن است بین صفر تا چند هزار دلار باشد.
به طور معمول باید مبلغ پروسسینگ فی را به صورت یک “بنک درفت” یا حواله بانکی از یکی از بانک های کانادایی خرید و به همراه سایر مدارک برای اداره مهاجرت کانادا پست کرد البته تحت شرایط خاص (نظیر مهاجرت خانوادگی همسران یا پدر و مادرها) می توان این مبلغ را به صورت آنلاین یا به کمک کارت اعتباری پرداخت کرد.
همان طور که گفته شد، وقتی که مدارک اولیه را برای اداره مهاجرت کانادا ارسال می کنید باید پروسسینگ فی را هم پرداخت کنید. اما فرض کنید که به تعداد افراد خانواده اضافه گردد (به خاطر ازدواج یا تولد فرزندان و …). در این صورت باید به طور جداگانه پروسسینگ فی افراد جدید را به همراه فرم ها و مدارک مرتبط برای اداره مهاجرت کانادا پست کنید. همچنین اگر از تعداد افراد خانواده کم گردد (مثلا به دلیل فوت یا تلاق) می توانید به اداره مهاجرت کانادا اعلام کنید که مبلغ پروسسینگ فی ایشان را به شما باز گردانند.
اگر بنا به دلایلی تصمیم به بستن پرونده مهاجرتی کانادا خود داشتید که در اصطلاح Withdrawal نام دارد، در آن صورت باید در اسرع وقت به اداره مهاجرت کانادا اطلاع دهید. وقتی که اطلاع دادید، اگر هنوز بررسی پرونده شما شروع نشده باشد، اداره مهاجرت کانادا ظرف چند هفته از بسته شدن پرونده، مبلغ پروسسینگ فی را به صورت یک چک برای شما پست میکند. اگر بررسی پرونده شروع شده باشد، مبلغی به شما برگردانده نمیگردد.